Påske etui og ny blogg! (withlov3)

Påske etui og ny blogg!

Da er påsken igang og jeg spise appelsiner og drikker solo så det tyter ut av ørene! FOR et luksus liv! Etter jeg strikket marius inspirert tennbrikett etui og presterte å si til min kjære at dette er påskepynt fikk jeg et rart blikk tilbake, an e jo ikke gul? Så etter en dag og to kom konklusjonen hans treg som mannebein flest at han syntes at dette trekket var no flott, men et i litt mer påske stil hadde no gjort seg!

DET er ikke ofte at han lirker ut av seg at han ønsker noe strikket så da måtte jeg bare ta frem pinnene, tegne et mønster og strikke i vei :) Siden jeg ikke hadde gult garn ble det påskeharer! Strikket halve i leiligheten og skulle strikke resten i huset, men då greide jeg å glemme det grønne garnet! Så nå er det altså fem påskeharer på tur på en gressmark ;) Litt fantasi må man ha, men trekket ble nå ferdig :)


Har også fått meg ny blogg ! http://strikkehikke.blogspot.com/ ta en tur inn å se :) Slutter med denne bloggen om en liten stund...

Ha en fin fin påske! Stine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

With Lov3

With Lov3

23, Volda

Jeg er en frøken som er veldig glad i å lage noe, med noe til noen. I mitt lille hjørne av det ooo store internett vil jeg dele mine små hobby gleder i hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits